От 23.12 Филип Аврамов и Малин Кръстев пак ще подаряват усмивки и добро настроение на зрителите  

Кино „Арена“ в София, Варна и Пловдив ще излъчва лентата от 23.12, а за по-нетърпеливите вече има прожекции и в столичните киносалони „Културен център G8“ и „Евросинема“

 

„Чичо Коледа“ на режисьора Ивайло Пенчев, отново ще се завърти по екраните в страната, поради заявен интерес от страна на публиката. Това е прецедент за български филм, с който авторите се надяват да зарадват повече киномани и любители на хубавите истории. 

„Много зрители не успяха да гледат филма заради по-строгите мерки, свързани с COVID-19 миналата година. Постоянно получваме запитвания в социалните мрежи от хора, желаещи да гледат „Чичо Коледа“ и затова решихме да направим повторни прожекции за празниците.“, каза режисьорът Ивайло Пенчев.

„Чичо Коледа“  е продуцирана от CINEMAQ и НФЦ и спечели сърцата на публиката и критиката още с първите излъчвания на големия екран. Филмът е носител на  Наградата на публиката на фестивала „Златна Роза“ и Наградата на град Варна на „Любовта е лудост“

На Филип Аврамов и Малин Кръстев партнират големи имена от българското кино и театрална сцена: Васил Банов, Свежен Младенов, Симона Халачева, Милена Аврамова, Стефан Денолюбов, София Бобчева, Меглена Караламбова, Китодар Тодоров и е със специалното участие на Аня Пенчева. Във филма с главна роля е и малкият Ален Ангелов, който уверено върви по стъпките на баща си актьорът Деян Ангелов и има цели три пълнометражни филма зад гърба си. 

 „Чичо Коледа“  носи духа на празника и преплита съдбите на няколко герои. В центъра на сюжета са дете, което мечтае да има семейство и мъж в костюм на Дядо Коледа, който е загубил самоличността си. Историята заплита съдбите и на таксиметров шофьор и момиче, готово на всичко, за да осъществи мечтата си, улични музиканти с добро сърце – всеки със своята любов, приятелство, тъга и щастие. Следват куп комични ситуации и всеки търси онова, за което жадува най-много – семейство, прошка, любов , приятелство. Няма как желанията им да не се сбъднат, стига да повярват в Чичо Коледа!

 „Това е една смешно-тъжна история. Поставени са сериозни въпроси. Идеята възникна от съсценариста Божан Петров след телевизионен репортаж. Надявам се, зрителите да погледнат и на себе си с усмивка и в крайна сметка да си кажат: „Животът е прекрасен!“, каза режисьорът Ивайло Пенчев.

Лентата тръгва в салоните на кино „Арена“ в София, Варна и Пловдив от 23.12, а за по-нетърпеливите вече има прожекции и в столичните киносалони „Културен център G8“ и „Евросинема“.

 

242 comments

 • Comment Link Txtail Txtail Ное 28, 2023

  stop smoking nhs near me medicine to stop smoking cigarettes get pain meds prescribed online

 • Comment Link Jfmqov Jfmqov Ное 27, 2023

  buy provera 10mg purchase praziquantel for sale microzide 25mg us

 • Comment Link Sdlmay Sdlmay Ное 26, 2023

  sleeping tablets without a prescription good weight loss supplements gnc best online weight loss prescription

 • Comment Link Rnifrg Rnifrg Ное 25, 2023

  buy femara generic buy aripiprazole no prescription purchase abilify online

 • Comment Link Ukrggt Ukrggt Ное 24, 2023

  order uroxatral pills drugs that cause vomiting continuesly heartburn after taking antibiotics

 • Comment Link Oqwrkg Oqwrkg Ное 23, 2023

  order minocin 50mg online cheap order ropinirole online requip over the counter

 • Comment Link Saojbc Saojbc Ное 22, 2023

  how do dermatologists treat acne dr prescribed acne medication how to get trileptal without a prescription

 • Comment Link Cfvkat Cfvkat Ное 21, 2023

  catapres 0.1 mg oral catapres 0.1mg cost spiriva without prescription

 • Comment Link Smblpe Smblpe Ное 21, 2023

  where to buy calcitriol without a prescription tricor 200mg usa order tricor 160mg

 • Comment Link Vnrhqb Vnrhqb Ное 19, 2023

  buy trimox generic buy amoxicillin 500mg purchase macrobid online cheap

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…