Режисьорът Зорница София и актрисата Дария Симеонова ще се срещат с пловдивската публика, като представят новия филм „Майка“ в LUCKY Дом на киното. Те ще пристигнат в арт-киното на Пловдив за прожекция във вторник, 17 януари, от 18:30 часа.

 

Българският филм „Майка“, в който Дария Симеонова играе главната роля, е създаден по действителен случай. През травмата на една жена, която не може да има свои деца, се представя разказ за един различен поглед върху родителството.

 

Действието се развива в родопското село Широка лъка, но ни пренася и в Найроби, а децата, които участват във филма, са с трудна житейска съдба.

 

Билети за прожекцията се продават на касата на LUCKY Дом на киното в делничните дни след 16:00 часа, както и онлайн на kinolucky.com. 

 

303 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…