Екипът на най-новия български филм „Смирен” ще гостува в Пловдив тази неделя. На 12 февруари жителите и гостите на Пловдив ще имат възможност не само да гледат продукцията, но и да се срещнат с режисьора Светослав Драганов и актрисата Мария Статулова след прожекцията. Мястото, естествено, е Лъки Дом на Киното, а часът е  18:00 ч.

 

„Смирен” е филм за няколко дни от живота на един мъж. За амбициите, за лутането, за (раз)връзките. За живота, който просто се случва.

 

„Смирен” е първият игрален филм на Светослав Драганав, добре познат на публиката като режисьор на документални филми, сред които - "Животът е прекрасен, нали?", "Децата на дружбата", "Град на мечти" и "Живот почти прекрасен".
На миналогодишния София Филм Фест той получи Специалната награда на журито именно с първия си игрален филм "Смирен", а след това и отличието за дебют на наградите на СБФД "Васил Гендов“.

 

В главната роля - добре познатият Христо Петков и със специалното участие на Мария Статулова.

 

За филма:
Сценарий: Светослав Драганов, Богомил Димитров и Невена Борисова
Оператор: Веселин Христов
Музика: Борис Чангъров и Себастиан Жимпи
С участието на: Христо Петков, Атанас Бачорски, Детелин Бенчев, Мирослава Гоговска, Яна Драганова, Сашка Братанова, Мария Статулова, Борис Луканов, Калин Гърдев, Здравко Драгнев и специалното участие на Сашо Роман
Продуценти: Светослав Драганов и Катя Тричкова
Копродуценти: Калин Петер Нетцер и Оана Ианку
Режисьор: Светослав Драганов
Дистрибутор
NO BLINK | Film

 

29 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…