На 19 април, сряда, от 21:00 ч. по БНТ 1 в портретната документална поредица на обществената телевизия „БНТ Представя“ гледайте филма Усмивката на джаза“, посветен на световнопризнатия български музикант Милчо Левиев.

 

Композитор, аранжор, пианист, диригент – маестро Левиев е носител на множество награди. Автор е на симфонична, джаз и филмова музика, която се изучава по целия свят.

 

Как се изминава пътят от Пловдив до Лос Анджелис през 70-те години на миналия век, за последния му пристан в Солун, за един живот в джаза – гледайте документалния филм за Милчо Левиев –Усмивката на джаза – от поредицата „БНТ Представя“ тази вечер от 21:00 ч. по БНТ 1. Сценарист и режисьор на лентата е Николай Василев, оператор е Борислав Георгиев.

19 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…