За първи път в родопското село Дедово ще има „Кино под звездите“. Всяка събота на юли от 21 часа ще бъдат прожектирани нови български филми. Това ще се случи на поляната в центъра на селото. Ще има пейки и столове. А ентусиастите, които искат да видят звездното небе и звездите от екрана директно от ливадата, ще трябва да си носят постелки за сядане.

„КИНО ПОД ЗВЕЗДИТЕ“ ЩЕ ЗАВЪРТИ НОВИ БЪЛГАРСКИ ФИЛМИ НА УТВЪРДЕНИ РЕЖИСЬОРИ И РОДНИ ЕКРАННИ ЗВЕЗДИ. В програмата: „Голата истина за група „Жигули“, „Стъпки в пясъка“, „Дъвка за балончета“ и „Като за последно“.

НАЧАЛОТО е на 8 юли от 21 часа с филма на Виктор Божинов ГОЛАТА ИСТИНА ЗА ГРУПА „ЖИГУЛИ“.  В „групарите“ се превъплъщават Михаил Билалов, Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев – Геро,  Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Звездният актьорски състав (с поддържащи група „Жигули“ роли) се допълва още с Параскева Джукелова, Август Попов, Илияна Лазарова и младата Климентина Фърцова.

15 ЮЛИ Е ВТОРАТА ЮЛСКА СЪБОТА от програмата на „Кино под звездите“. В 21 часа местните киномани ще гледат от поляната смешно-тъжната история, озаглавена СТЪПКИ В ПЯСЪКА . Този филм на режисьора Ивайло Христов е удостоена със „Специалната награда на журито“ на 18-ия Международен филмов фестивал „Любовта е лудост“, както и с „Наградата на публиката“ на 29-тия Фестивал на българския игрален филм „Златна роза“. Зрителите „се срещат“ с популярните от малкия и големия екран „звездни“ актьори като Иван Бърнев, Асен Блатечки, Башар Рахал, Деян Донков, Яна Титова, Велко Кънев. Ще видят и още много наши и чуждестранни звезди с поддържащи роли в СТЪПКИ ПО ПЯСЪКА.

ТРЕТИЯТ ФИЛМ, който ще бъде прожектиран на 22 юли от 21 часа под звездите в Дедово, е ДЪВКА ЗА БАЛОНЧЕТА. Дали можем да забравим първата любов – е въпросът, който режисьорът Станислав Тодоров – Роги задава с хумор и носталгия в лентата си. В главните роли на тази романтична история са: Теодора Духовникова и Иван Юруков. Сценария на "Дъвка за балончета" е с награда "Златна роза"

29 ЮЛИ, 21 ЧАСА. „Кино под звездите“ представя КАТО ЗА ПОСЛЕДНО. Това е заглавието на филма, който е последен в тазгодишната юлска програма на киноинициативата под небето и на поляната в Дедово. Организаторите апелират „Кино под звездите“ да не се възприема като за последно.

Филмът на Ивайло Пенчев КАТО ЗА ПОСЛЕДНО въвлича зрителите в поредица от смешно-тъжни, дори абсурдни преживявания. Взаимоотношенията между героите са  изпъстрени със смях и сълзи, но най-вече с любов и приятелство.  КАТО ЗА ПОСЛЕДНО е събрал в едно съзвездие: Филип Аврамов, Китодар Тодоров, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Антон Радичев, Любен Чаталов и десетки още любими актьори. Мария Бакалова – вече звезда на световното кино, тук играе скромната и лъчезарна Алекс. Комедията е с Награда на публиката на фестивала „Златна роза“.

КИНО ПОД ЗВЕЗДИТЕ В ДЕДОВО – всяка юлска събота (от 8 до 29.06.), се организира от  Читалище „Даскал Димо 2022“ – Дедово. Осъществява се по идея на Русалия Игнатова, член на читалищното настоятелство. Младата дама е подбрала филмите, автор е и на киноплаката. Партньор на събитието е Националната гимназия за сценични и екранни изкуства – Пловдив.

75 comments

 • Comment Link Hoznnr Hoznnr Дек 05, 2023

  azithromycin 250mg pills neurontin 600mg us buy generic neurontin 600mg

 • Comment Link Wdhasm Wdhasm Дек 05, 2023

  can you drink hydrochloric acid most popular gas relief product prescription medication to treat flatulence

 • Comment Link Mqffoc Mqffoc Дек 03, 2023

  contraceptive pills cost natural semen enhancing pills best cure for premature ejaculation

 • Comment Link Kbhuxh Kbhuxh Дек 02, 2023

  order promethazine 25mg pill buy promethazine 25mg generic stromectol for humans

 • Comment Link Ttnrpn Ttnrpn Дек 01, 2023

  pain in duodenum after eating types of bacteria causing uti uti antibiotics cost without insurance

 • Comment Link Ppwugg Ppwugg Ное 30, 2023

  antifungals medications list lowest cost herpes medication popular blood pressure medications names

 • Comment Link Myfzty Myfzty Ное 30, 2023

  duloxetine 40mg over the counter glipizide uk order modafinil 200mg

 • Comment Link Hxufaw Hxufaw Ное 27, 2023

  buy smoking cessation prescription medication over the counter arthritis drug buy pain pills now

 • Comment Link Emedwj Emedwj Ное 27, 2023

  provera 10mg price buy medroxyprogesterone 5mg without prescription buy generic microzide

 • Comment Link Vavntl Vavntl Ное 25, 2023

  uk sleeping pills website diet pills from mexico ephedrine mayo clinic diet login

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…