На извънредна прожекция в събота гледаме отново „Пулсиращи тепета“ за Тома Спространов

 

Специални гости пристигат в днешния ден на София филм фест в Пловдив. За среща с пловдивчани идва част от екипа на българския филм „Защото обичам лошото време“. Част от днешната програма е и номинираният за 5 награди Оскар „Заседнали“.

 

 „Защото обичам лошото време“ е много интимна, романтична и истинска история за двама души, които се срещат, след като 20 години не са се виждали. Това се случва в градче край морето, където двамата са прекарвали своите лета и вече като възрастни преоткриват както своето детство, така и своето бъдеще. Прожекцията е от 18:30 часа, а за среща с пловдичани пристигат режисьорът Яна Лекарска и главните актьори Неда Спасова и Владимир Михайлов.

 

Късната прожекция в четвъртък е „Заседнали“ – филм на Александър Пейн, получил цели 5 номинации за „Оскар“ и носител на награда „Златен глобус“ за най-добър актьор. Филмът ни среща с притеснителен ученик, принуден да остане в училище по време на зимната вакация, един учител-темерут и готвачката на училището, които са заседнали в сградата по време на снежна буря. Прожекцията е в четвъртък от 20:45 часа.

 

В събота всеки, който е пропуснал премиерата на „Пулсиращи тепета“ ще има възможност да гледа забавният и затрогващ филм за радиолегендата Тома Спространов. Прожекцията е на 23 март от 17:00 часа.

 

Повече информация за програмата и онлайн резервации на kinolucky.com София Филм фест в Пловдив се провежда със съдействието на община Пловдив.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…