Документален филм за българския музикален проект Котарашки и хитовият „Последният сеанс на Фройд“ с Антъни Хопкинс предстоят на следващите два дни на София филм фест в Пловдив.

 

„Балканска черна кутия“ е документален филм за Котарашки – бивш архитект, станал музикант. Защо „черна кутия“? Защото в България често съществуването на музикант е непредсказуемо и не се развива според очакванията, като в една балканска черна кутия. Във филма ще проследим една година от неговия живот в пътуване сред участия и запознанства с куп интересни хора – японски професор, весели цигани, мистичен гайдар и още много. Прожекцията на 28 март, четвъртък, е от 18:30 часа, като самият той пристига за среща с публиката, а след това е подготвил и специален концерт непосредствено до LUCKY Дом на киното в Bee Bop Cafe.

 

В петъчния ден, 29 март, предстои и едно от най-очакваните заглавия на фестивала – „Последният сеанс на Фройд“. Най-новият филм с Антъни Хопкинс ни среща с бащата на психоанализата, който е емигрирал в Лондон и приема в кабинета си ревностния християнин С. К. Луис – бъдещият автор на „Хрониките на Нарния“. В срещите им се разискват въпросите за вярата на писателя, отношенията с майка му и посттравматичния стрес след участието му в Първата световна война. Прожекцията е от 18:30 часа.

 

Повече информация за програмата и онлайн резервации на kinolucky.com София Филм фест в Пловдив се провежда със съдействието на община Пловдив.

1 comment

 • Comment Link sUSAN bENSON sUSAN bENSON Апр 07, 2024

  Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант.

  Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми, обезпечени и необезпечени заеми и много други. За повече информация, пишете ни по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447915601531 и получете отговор веднага.

  Заем от надеждна и компетентна компания е това, от което се нуждаете, за да постигнете целта си. Ние сме компания за цялостни финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да удовлетворите всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин.

  * Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде.
  * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете.
  * Бързо директно финансиране - Получете своя заем в рамките на 24 часа след одобрение.
  * Гъвкав лихвен процент от 3%.
  * Висок процент на одобрение
  * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете датата на погасяване, седмична, месечна или годишна за период от 1-30 години.
  * Лесно онлайн приложение.
  * Персонализирани насоки и опит.
  * Без скрити такси

  Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем със заем, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят

  За повече информация относно нашето предложение за заем, любезно ни изпратете вашето искане за заем чрез
  Имейл: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447915601531

  Посредниците/Консултантите/Брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. С пълна увереност, ние ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…