×

Забележка

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/19292

Безплатни прожекции ще радват най-малките и тази пролет в „LUCKY – Дом на киното“ – всеки уикенд от 6ти до 28ми април.

 

Някои от най-касовите заглавия за деца от изминалата година са селектирани за програмата на Детския кинофест, която ще представи 2D филми, дублирани на български език. Хитове като „Желание“, „Уонка“, „Тролчета: бандата се събира“, „Спайдър-мен“ и др. ще радват децата в четирите поредни уикенда на Детски филмов фестивал от 11:00 и 13:00 часа.  Безплатните билети за деца и тези за възрастни на цена 6 лв, се получават от касата на киното след 10:00 часа в деня на прожекцията.

 

За първа година фестивалът си партнира с най-награждаваната образователна платформа в България – Уча.се, благодарение, на която ще бъдат представени поредица от любопитни и полезни видеоматериали преди началото на всеки филм. Децата ще имат възможност да се запознаят с важни теми като здравословно хранене, уменията на 21ви век, българското кино, професии на бъдещето и др. Във финала на фестивала ще бъде изтеглена и томбола с награди – безплатни абонаменти от Уча.се.

 

Детски филмов фестивал е част от Културния календар на Пловдив и дава възможност на най-малките да се срещнат с магията на седмото изкуство. Той се организира от фирма „Артфилм“ с финансовата подкрепа на Община Пловдив.

 

Пълна програма на фестивала и условия за посещение ще намерите във фейсбук страницата на Детски филмов фестивал – Пловдив, сайта kinolucky.com и на билетна каса в LUCKY -Дом на киното.

Image Gallery

{gallery}19292{/gallery}

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…