Много забавление предлага програмата на Филмови нощи във Филипополис в следващите два дни. Тази вечер, понеделник, 8 юли, предстои прожекция на „Аз, проклетникът 4“ – най-новата версия на филма за злодея Гру и неговите малки жълти партньори миньоните. Крадецът на Луната вече е баща с деца, но се изправя срещу злодея Максим Ле Мал, избягал от затвора в търсене на отмъщение. Прожекцията е от 21:10 часа.

 

Във вторник предстои среща с незабравимите Уил Смит и Мартин Лоурънс в най-новата версия на „Лоши момчета: Всичко или нищо“. Те се изправят в мисия да изчистят името на вече покойния капитан Конрад Хауърд от полицията в Маями, който е натопен за това, че е работил директно с наркокартели в продължение на години. Прожекцията във вторник, 9 юли, е от 21:10 часа.

 

Цялата програма може да видите на сайта на LUCKY Дом на киното – kinolucky.com. Билетите са на цени от 9 лева и 8 лева – за учащи и пенсионери и могат да се вземат от касите на LUCKY Дом на киното на ул. „Гладстон“ 1 всеки делничен ден след 16 часа и в почивните дни от 10:30 до 21:00 часа, а на каса на лятно кино „Орфей“ след 19:30 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…