Дни преди официалната премиера в киносалоните в цяла България, филмът  „Гунди – Легенда за любовта“ ще бъде представен на живо в гр. Пловдив. Официалната гала премиера ще се проведе на 11.10 в комплекс С.И.Л.А., в компанията на екипа на продукцията и целия актьорски състав. За да бъде още по-вълнуваща и споделена емоцията, всички нетърпеливи фенове ще имат възможност да присъстват на специалната прожекция, като закупят билети. Пропуските са вече в продажба в мрежата на Еventim и Urbo.  

 

Събитието се организира със съдействието на Община Пловдив и Фондация „Пловдив 2019“, които с гордост подкрепят премиерата и отбелязват това събитие в културния календар на града. С подкрепата си те осигуряват възможност българските продуценти да представят своите творби пред широка публика. Така демонстрират своя ангажимент към артистичното изразяване и осигуряване на възможности на български продуценти да представят своите творби пред широка публика.

 

„Гунди – Легенда за любовта“ проследява живота на големия спортист – от срещата му с Величка Маркова – Лита, до трагичния 30 юни 1971 година. В основата на сценария са неразказани досега истории от личния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма любов – съпругата му Лита, с която преминават през редица изпитания на живота, футбола и системата, но остават заедно до самия край. На екран ще оживеят и някои от легендарните мачове с участието на Гунди, благодарение на стотиците специални ефекти, използвани във филма.

 

Филмът на режисьора Димитър Димитров ще залее с емоции киносалоните в България от 18 октомври, а дотогава подробности за „Гунди – Легенда за любовта“ може да следите в официалните профили на продукцията:

 

Линк към официалния трейлър в YouTube:

 

Линк към официалния сайт: http://gundifilm.com 

 

Линк към Facebook страницата на филма: https://www.facebook.com/gundi.film

 

Линк към Instagram профила на филма: https://www.instagram.com/gundi.film/

 

Линк към TikTok профила на филма:

https://www.tiktok.com/@gundi.film 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…