Print this page

Разнообразете петъчната вечер с малко кино в "Орфей". От 21:10 часа гледайте великолепния КУТИЯ ЗА ХРАНА. Едно от чудесата на Мумбай е разнасянето на кутии с храна. От 120 години всяка сутрин 5000 разносвачи на кутии осигуряват топла, домашно приготвена храна от къщите на домакините до офисите на съпрузите им. Ила Ваид - обикновена домакиня приготвя специално ястие за своя незаинтересован съпруг, с идеята да върне искрата в брака им. Изпращайки вкусната храна в офиса му, тя не подозира, че кутията ще се озове на бюрото на Саажан Фернандес – самотен мъж, който копнее за внимание. С времето тези двама абсолютно непознати се сближават, общувайки единствено с бележки, пренасяни в кутията за обяд. Комуникацията им прераства в неочаквано виртуално приятелство, което обаче заплашва да внесе хаос в реалните им светове.

Късната прожекция от 23.30 часа е на  българската продукция ШЕСТИЯТ ДЕН. Филмът с участието на Калин Врачански, Ивайло Драгиев, Милена Николова – Миленита обещава да ни вземе дъха с екшън, напрегнато очакване и борба на живот и смърт. Момиче и момче се срещат и се влюбват, въпреки че той е от малко провинциално градче, а тя се ползва с привилегиите на дъщеря на мастит бизнесмен. Именно тъмното минало на бащата на момичето и неговите връзки с престъпния свят стават причина нашите герои да излязат набързо от сладкия унес на любовта и да се сблъскат челно със страшно изпитание, което поставя на карта не само отношенията, но и животите им.

Цените на билетите са 5 и 4 лв

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…