Днес по време на среща между заместник – кмета по култура, археология и туризъм Пламен Панов и директора на Градската художествена галерия в Пловдив - Красимир Линков бе взето решение за възобновяване на дейността на Комисията за издаване на удостоверения за износ.
 
В тази връзка, Градска художествена галерия – Пловдив уведомява пловдивските творци и галерии, че в изпълнение на Заповед № РД-01-677/25.11.2020 г. на министъра на здравеопазването и Заповед на кмета Здравко Димитров и решение на Общинския кризисен щаб и предвидените в тях противоепидемични мерки, обектите, управлявани от ГХГ - Пловдив са затворени за посетители, но Комисията за издаване на удостоверения за износ ще продължи да работи, както следва:
 
Работно време на комисията: вторник и четвъртък от 10.00 до 12.00 ч.
 
Адрес: ул. "Княз Александър І" 15, Пловдив, Временна експозиция
Цени:
5 лв. - за 1 предмет
4 лв. - от 2 до 20 предмета
3 лв. - от 21 до 50 предмета
2 лв. - над 50 предмета.
 
Екипът на ГХГ – Пловдив се надява, че с това ще окаже навременна подкрепа на всички пловдивски творци и галерии, които се опитват да търсят път за реализация в този труден за всички период.
 
Комисията издава удостоверения, в които се уверява, че описаните предмети нямат качества на движим паметник на културата по смисъла на чл. 3 от Закона за паметниците на културата и музеите.
 
На място, при спазване на всички противоепидемични мерки, с организация на приемане и издаване, в която няма да има директен контакт, всички желаещи ще могат да се възползват от услугата.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…