Вижте календар със събитията през януари
 
„Младежки център Пловдив“ стартира силно годината с богата палитра от събития за младежи от 15 г. до 29 г. и работещите в сферата на образованието. На 10-ти януари се поставя началото на „Творческо ателие за личностно развитие“ за младежи, като главният му фокус ще бъде върху обогатяване на емоционалния опит чрез артистични техники. Няколко дни след това започва и поредица от онлайн обучения на желани от младите хора теми, като планиране и организиране, вдъхновяващи истории за личности, чужди култури и други. Стартът ѝ е на 15-ти януари със събитието „Хакни времето“. В края на месеца в рамките на три модула ще бъде проведено обучението „Как да се справим с прегарянето и тревожността“. То ще бъде насочено към работещите в образователната сфера – главните теми ще са емоционално здраве и овладяване на професионалния стрес. Същевременно продължават и утвърдените и харесвани видео поредици за деца и родители „Добродетелите в нас“ и обучителната програма „Млад икономист“. Всички събития са онлайн и са безплатни за регистрираните участници.

От младежкия център са подготвили и изненада за участниците в събитията. Петима от тях на възраст 15-29 години, включили се в поне 6 от предстоящите дейности за периода януари-март 2021 г., ще имат възможността да реализират своя собствена инициатива. Тя ще бъде финансово подкрепена по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“. Повече информация за наградата се очаква в следващите седмици на фейбук страницата на центъра: https://www.facebook.com/YouthCentrePlovdiv . На нея можете да се регистрирате за всички обявени събития.

Ето и календара на събитията за януари:

10, 17, 24 януари- „Творческо ателие за личностно развитие“- за младежи от 15 г. до 29 г.
15, 26 януари- „Хакни времето“- за младежи от 15 г. до 29 г.
16 януари- „Млад икономист“- за младежи от 15 г. до 29 г.
22 януари- „Добродетелите в нас“- за деца в начален етап и родители
29-31 януари- „Как да се справяме с прегарянето и тревожността“- за учители, директори, заместник-директори, психолози, педагогически съветници, педагози.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…