Снимайте и изпращайте до 13 февруари 2021

 

Всички очаквахме тази нова година по по-различен начин – с повече надежди за здраве, за добро, за радост и обич, защото си дадохме сметка колко е тежка самотата, колко е мъчително да си разделен с любими хора, колко е трудно да останеш добър и човечен в свят на страх и несигурност, но пък, че само това има значение.

 

Нюз Арт и тази година дава своя отговор на надеждата, едно малко прозорче в нея…

И въпреки, че времето е сравнително кратко, екипът обяви националния фотоконкурс  "Най-сладка целувка" за открит!

Той ще се проведе онлайн и ще бъде 15-ти по реда с прекъсване от три години.

 

Организаторите очакват вашите снимки на целувки на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 13 февруари 2021-ва!

Всички снимки и награди ще бъдат публикувани по реда на пристигането им както на страницата на „Най-сладка целувка“ във фейсбук, така и в сайта newsart.net.

 

На корицата: първата получена снимка на Ирина Кавармова

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…