Темата за стреса в наши дни е особено актуална, но за пръв път ще се дискутира задълбочено напрежението и прегарянето сред педагозите и социалните работници. Младежки център Пловдив са подготвили тридневно безплатно обучение, насочено към учители, директори, училищни психолози, педагогически съветници, социални работници и други ангажирани в образователната и социалната сфера. Събитието ще се проведе в онлайн среда в дните 29-31 януари. Участниците ще се фокусират върху:
• техники и стратегии за овладяване на професионалния стрес;
• методи за овладяване и контрол на тревожността;
• аптечка за емоционално здраве;
• групова и индивидуална работа за трениране на анти-стрес умения и овладяване на стратегии за справяне с професионалното прегаряне.

Обучител е Геника Байчева- бакалавър по философия и магистър „Артистични психо-социални практики“. Геника е сертифициран обучител с методите на психодрамата, форум и имидж театъра, социодрамата, арттерапията. От 2009 г. работи като обучител и ментор на младежи (доброволци, млади хора от непривилегировани групи, младежки лидери), фасилитатор и обучител на възрастни (учители, директори, младежки работници, родители).

За да се включите в събитието, попълнете регистрационния формуляр:
 https://forms.gle/6RCzTw7f8TNjoTve7
Повече информация ще откриете тук: https://www.facebook.com/events/161988668761821/

Събитието се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.  

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…