Свободата на живия контакт ни дава много възможности за креативност по време на обучителния процес. Носи се мит, че това е невъзможно онлайн. От Младежки център Пловдив обаче ще докажат обратното. За безграничността на необятното интернет пространство и неговите цветове и инструменти ще говори Геника Байчева- сертифициран обучител с методите на психодрамата, форум и имидж театъра, социодрамата, арттерапията. На безплатното онлайн събитие, което ще се проведе на 6 и 7 февруари 2021 г., ще се дискутират следните въпроси:

• Кои са платформите, методите и стратегиите за по-успешна работа онлайн?
• Как да останем свързани с групата и да вдъхновим участниците да се ангажират със съдържанието?
• Как да избегнем пасивността и умората на онлайн срещите?
• Как да осигурим ефективна обратна връзка и рефлексия по време на онлайн срещите?
• Как да „преведем“ активности от офлайн живота ни в онлайн формат?

Обучението е подходящо за учители, директори, психолози, педагогически съветници, младежки работници и други заети в образователната и социалната сфера.
Продължителността на събитието е 2 модула х 3 часа.
За да се включите, попълнете регистрационния формуляр:  https://forms.gle/BpiMnixvyMozqpgw6
Повече информация за събитието тук:  shorturl.at/wJP47

Събитието се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…