От 22 март (понеделник) до 31 март (сряда) всички постоянни и временни експозиции на Градската художествена галерия ще бъдат затворени за посещения и в тях няма да се допускат външни лица
 
Със Заповед № РД-01-173/18.03.2021 г. на министъра на здравеопазването, наред с другите ограничения се разпорежда: "Преустановява се провеждането на културни и развлекателни мероприятия (кина, театри, сценични прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство и др.), вкл. и на открито (събори, фестивали и др.).
 
В тази връзка от 22 март (понеделник) до 31 март (сряда) всички постоянни и временни експозиции на Градската художествена галерия ще бъдат затворени за посещения и в тях няма да се допускат външни лица.
 
Ще продължи да работи с граждани само Комисията за издаване на удостоверения за износ на художествени произведения. Тя ще извършва дейността си при строго спазване на противоепидемичните мерки. Приемните часове остават, както и досега: вторник и четвъртък от 10 до 12 часа. Мястото също е без промяна: Зали за временни експозиции на ул. "Княз Александър I"№15. Телефон за връзка с Комисията в посочените часове: 032 62 52 21.
 
Откритите вече изложби в две от сградите на Галерията ще могат да се видят отново от 1 април, срокът на провеждането им ще бъде удължен с броя на дните, за които са били затворени за публика.
 
Изложбата "Без герои" на Севдалина Кочевска и Петър Кочевски в Изложбена зала "2019" ще продължи до 10.04.2021 г. [Не]реалност - 14 -то издание на АРТ ПОЗИТИВ в Галерия "Капана" ще продължи до 18.04.2021 г.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…