Обслужването ще се осъществява след подадена заявка за заемане но библиотечни единици през платформата „Моята библиотека“, на електронната поща и телефона

 

НБ „Иван Вазов“ – Пловдив въвежда следния ред в изпълнение на Заповед № РД-01-173/18.03.2021 г. за въвеждане на временни противоепидемични мерки в България на Министъра на здравеопазването и с оглед съхраняването здравето на посетителите и служителите:

 

Прекратява се достъпа на външни лица в заемните зали за дома. Обслужването ще се осъществява след подадена заявка за заемане но библиотечни единици през платформата „Моята библиотека“, на електронната поща и телефона на сектор „Заемни зали за дома“, Немска читалня и Детски отдел. Гражданите ще получават заявеното в сектор „Регистрация на потребители“ в каталожната зала /за централна сграда/, на портала на библиотеката за Немска читалня и в Детския отдел.

 

Ползването на читалните се преустановява.

 

Справочно-библиографското и информационно обслужване на място се преустановява. То остава достъпно с Виртуална справочна служба и Виртуална краеведска служба през уебсайта на библиотеката.

 

Извършването на копирни услуги се преустановява.

 

Отдаването на помещения и експозиционни пространства за културна дейност се преустановява.

 

Общественият информационен и Американският център няма да работят с потребители.

 

В съботите и неделите библиотеката няма да работи.

 

Трябва всички посетители задължително  да носят маски, да се влиза поединично, да се спазва дистанция от 2 метра.

 

Екипът на Библиотеката изказва съжалението си за причинените неудобства и се надява на разбиране.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…