Билетен център остава отворен, за да обслужва гражданите

 

Със Заповед № РД-01-173/18.03.2021 г. на Министъра на здравеопазването, в периода 22 март (понеделник) – 31 март (сряда) включително, всички обекти на ОИ „Старинен Пловдив” ще бъдат затворени за посещения.

 

Във връзка с отменените културни събития и за улеснение на гражданите в процеса на възстановяване на суми от входни билети, Билетен център (пред Община Пловдив) ще работи без прекъсване с работно време от 09:00 до 13:00 ч. и от 13:30 до 17:30 ч. Естеството на обекта прави достъпа безрисков - обслужването става на гише.

 

При нужда от административни услуги, моля ползвайте контактите в официалния ни сайт www.oldplovdiv.bg и профила ни в социалните мрежи Plovdiv old town/official/.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…