До 17 часа днес е срокът за номинациите

Болшинството от предложенията идват по електронен път

Има доста предложения за удостояване с Награда Пловдив, съобщи зам.-кметът по култура Пламен Панов.

Припомняме, че от тази година призът за принос в културата на втория по големина град в България има сайт, чрез който също могат да се правят предложения.

“Много е радващо, че хората ползват дигиталната платформа. Самият факт, че на хартия предложенията намаляха значително е показателен”, коментира Панов.

Според него наградите обещават да са особено интересни, като конкуренция, защото след тежката 2020-а година има не малко предложения.

“Това означава, че ние като община, заедно с културния сектор, сме си свършили работата и е имало множество събития, които заслужават да бъдат номинирани и разбира се да бъдат печеливши.”

 

Още по темата, четете ТУК.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…