Print this page

 

Висшето училище по сигурност и икономика продължава събитията в рамките на Дни на отворените врати с атрактивна демонстрация и интересна лекция за едно от най-популярните технически средства в сферата на сигурността  дроновете.

 

На 16 април от 13:00 часа в конферентната зала на висшето училище ще започне лекция, в която доказани професионалисти от единствената фирма в България, официален представител на една от най-популярните марки дронове в света. Веднага след като бъдат запознати със спецификата на устройствата, всички присъстващи ще бъдат поканени в градината, за да видят демонстрация, на каквато не са били свидетели до момента.

 

Присъстващите ще бъдат запознати с основните технологични средства, които се използват в днешно време в сферата на националната сигурност. Откриване на хора, локализиране на пожари и заснемане са само част от възможностите на дроновете, които ще бъдат демонстрирани в двора на Висшето училище по сигурност и икономика. Теоретичната част и практическата демонстрация, които ще бъдат показани в рамките на събитието, са заложени в обновените учебни планове и програми на висшето училще.

 

 „Подобни практически демонстрации и лекции дават на нашите студенти и кандидат-студенти изключително полезни, интересни и най-важното – актуални знания по водещи въпроси в сферата на сигурността, икономиката и управлението. Ежедневно работим за подобряване качеството на образованието и се стремим да поддържаме изключително високо равнище като обогатяаме учебните планове и програми“, коментира президентът на ВУСИ проф. д.п.н. Георги Манолов.

 

Денят на отворените врати ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки.

 

Събитието можете да проследите и на живо във фейсбук страницата ни!

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…