Нова образователна програма „Младите (въз)действат“ ще бъде представена на пръв път на 5 юни на  организирания от ОП „Младежки център Пловдив“ образователен форум „Извън формата“. Тя е базирана на опита на екипите на младежките центрове в страната в неформалното образование, дигитално-медийната грамотност и „меките“ умения.

Темата на това издание на форума е „Въздействай в Новото време“. Казусите в него ще провокират всички, работещи в образователната и социална сфера, да намерят различен подход към реалните потребности на децата и младежите. Системният фамилен психотерапевт Иван Павлов ще засегне темата за „Видимото и невидимото при работа с деца и млади хора“- как чрез преживелищен метод да се постигне по-задълбочен анализ на взаимоотношенията между децата, младежите и авторитетите.
Форумът е насочен към представители на училища и детски градини (директори, преподаватели, педагогически съветници), уредници на читалища и професионалисти, работещи с деца и младежи в образователната, социалната и културната сфера. Входът е безплатен, с предварителна регистрация тук:  https://forms.gle/nQRcqfg3FA9rPGqH7.
Събитието е част от проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“, реализиран по програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.
 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…