Новият му роман „Мисия Туран“ с пловдивска премиера днес в литературен салон Spirt and Spirit в клуб „Петното на Роршах“

Познавате добре автора на „Мисия Лондон“ и „Сестри Палавееви“ Алек Попов, но готови ли сте да се отправите на изток на „Мисия Туран“? Заповядайте на 15 юни (вторник) от 19:00 часа в Литературен салон Spirt and Spirit/ клуб „Петното на Роршах“ (ул. „Йоаким Груев“ 36)!

От прашните пътища на далечен Туран, малка изостанала република в центъра на Азия, някога поема своя поход към Европа великото българско племе.

Или поне това е хипотезата на уважавания, но ексцентричен проф. Несторов. За да докаже теорията си, той поема към необятните турански степи. България се тресе от проблеми, които само откриването на потомците на прабългарите може да реши. Но къде могат да бъдат намерени те?

Модератор: Борис Минков; вход свободен.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…