Почетният консул на Федерална република Германия д-р Мариана Чолакова ще връчи в „Германо-Българския център за срещи“ в Пловдив, ул. Екзарх Йосиф 7а, на 47 български учители по немски език сертификатите за успешното завършване на квалификационния курс „DSD Gold”. Церемонията е в понеделник, 28.06.2021 г., в 18.00 часа.

 

Онлайн-курсът „DSD Gold” на „Blended-Learning“ за работа по програмата за издаване на Немска езикова диплома II, накратко "Златен курс" се провежда за първи път тази година и започна през февруари. Четиридесет и седем учители по немски език от цяла България, под ръководството на методическия съветник и координатор за немски език в България на ZfA (Централното бюро за училищно образование в чужбина) Бернд Бухолц и неговия екип завършват курса като задълбочават знания и умения в продължение на два дни в различни семинари по разнообразни теми от практиката и теорията на езиковото обучение в Пловдив.

 

Обучението на преподавателите по немски език е от особената важност за образователния и културен обмен между България и Германия.

Снимка: архив

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…