Топ готвачи, street food каравани и хора на изкуството вече са в града под тепетата, за да се включат в атрактивната програма на Street food & Art Festival

 

От 16 до 18 юли 2021 пл. Централенв Пловдив се превръща във фестивална зона! Вкусни street food предложения, подбрани напитки, музика, кулинарни състезания и демонстрации, Stand Up Comedy и много забавления ви очакват на третото издание на Street Food & Art Festival в Пловдив.

 

В тридневната програма на фестивала ще се включат някои от най-добрите готвачи на България – Николай Тихомиров, който от 5 години е готвач на кралското семейство на Обединените арабски емирства, Ангел Боралиев – един от най-добрите карвинг майстори, който може да изгравира всякакви картини върху плодове и зеленчуци и много други.

 

Готварската престилка ще запретне и рапърът 100 Кила, който ще направи своя кулинарна демонстрация на живо пред посетителите, както и Кремена Дервенкова, която отглежда ядливи насекоми и има много какво да разкаже за полезните свойства на насекомите като храна. Журналистът Мария Касимова – Моасе също ще демонстрира на посетителите свои авторски рецепти и ще представи книгата си „Записки от Шато Лакрот“.

 

Stand Up Comedy сцената на фестивала е отредена за първият български вентролог Димитър Иванов – Капитана, Илия Виделинов и Веска Бабаджанкова, а със свои концерти в музикалната програма ще се включат Дони и Нети, 100 Кила, Контрол, Виктория Георгиева, която вече смая Евровизия, група Jeremy?, Калки и приятели, Gabana, Fourtones, Cool Den и други.

 

Атрактивни занимания за деца, кулинарни състезания и много забавления ви очакват този уикенд в Пловдив, така че не пропускайте да споделите подбрани напитки и вкусните ни street food изненади с приятели.

 

Входът е свободен!

 

Пълната програма на фестивала може да разгледате тук: https://bit.ly/2U3EgsC

Street Food & Art Festival ще се проведе и в Бургас от 10 до 12 август 2021, както и във Варна от 26 до 29 август 2021, където ще изберем и българският представител за European Street Food Awards!

Street Food & Art Festival – Пловдив е част от програма „Наследство“ на „Пловдив – европейска столица на културата 2019“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…