Споделяне, учене, развлечение, социални връзки - прекарваме огромна част от живота си в интернет, а нарастващата тенденция при младите хора е да сливат двете реалности- истинска и дигитална. Как да бъдем реални в дигиталното, как да различаваме кое е fake, как да споделяме ценности онлайн и да създаваме интересно и качествено съдържание? Отговорите на всички тези въпроси ще потърсят образователният екип на центъра, заедно с младежи от цялата страна на Младежки форум „Истина или предизвикателство: Реален свят в дигитална вселена” от 27 до 29 август в Младежки център Пловдив. Освен полезна информация, те ще разгледат и реални примери за автентично дигитално присъствие от инфлуенсъри, практични съвети за безопасност в нета, няма да липсва и голяма доза забавление.

Форумът е предназначен за младежи от 15 до 29 г. от цялата страна, като участието е напълно безплатно. Необходима е регистрация ТУК.

Повече за събитието можете да откриете на Фейсбук страницата на Младежки център Пловдив.

Дейността се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г. 

Източник: Пресцентър на Община Пловдив

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…