Боби Вълчев, който е познато лице от джаз елита на близкото ни минало, отдавна популярен на сцената в Дубай, а скоро и участник в „България търси талант“, ще прекара последните си летни седмици в България. Разбира се на сцена. Поводът е лятното му турне, озаглавено „Животът е джаз“. Седем концерта в няколко града ще разкажат творчеството му и ще припомнят, в импровизирани кавър изпълнения, любими на всички хитове. Утре Вълчев ще свири в Пловдив, в клуб Контрабас.
 
На въпроса защо иска да направи турне именно в България, Боби отговаря, че никъде другаде не може да усети тази любов и енергия. Независимо от големите и световни сцени, на които е бил, топлината на българската публика остава незаменима.
 
Боби Вълчев от дълги години живее в Дубай. Изявявал се е на една сцена с имена като Маркъс Милър, Джордж Бенсън, Клод Джей Уудс от Earth, Wind & Fire. В Дубай е всяка седмица на сцена до популярния Anthony Muturajah. Боби Вълчев е всестранно развита личност, той е и музикален преподавател в Дубай. Любопитен факт е, че най-възрастният му ученик е 74 годишен мъж, както Боби казва "за любовта към музиката няма граници".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…