Print this page

"След седмица ще бъдем отново в Пловдив",  каза Йонас от Katatonia в специално изявление към феновете. Обръщението му е отправено и към фенове от Гърция, Румъния, Македония, Хърватска, Холандия, които тръгват към Пловдив, защото това ще е единственият концерт на Katatonia за 2021-ва година и един от малкото метъл концерти въобще.

В интервю за радио Варна, Katatonia споделят „Очакваме да е по-специално преживяване, както за нас, така и за публиката. Подготвили сме песни, които никога не сме изпълнявали на живо. Ще се върнем към по-старите албуми на KATATONIA. И, разбира се, ще изпълним и неща от City Burials”.

Очаква ни историческо шоу, което ще се проведе на при спазване на всички протиовоепидемични мерки и при 50 % заетост на Античен театър, но със 100 % звук, светлина и емоция, съобщават организаторите на събитието.

Поради намалената бройка на публиката и големия интерес към концерта от чужбина, ви съветваме да си осигурите билети по-рано.

https://www.eventim.bg/bg/bileti/katatonia-plovdiv-ancient-theatre-563530/event.html?fbclid=IwAR3050Bb2w7xAXx8B_A9F7Dn8ZM1MZ3xk2nC6SxyGX95D4uU7b3Z1t6D4kY

Концерта се осъществяват с подкрепата и партньорството на община Пловдив, организатор е Blue Hills Evens .

 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…