Локална среща “Промяната започва с теб в Пловдив” ще се проведе на 15.10.2021 (петък) от 13.00 ч в Младежки център - Пловдив, който е партньор в организацията. Събитието ще е от интерес за местните ученици, студенти, младежи, които ще получат шанс да въздействат пряко на институциите и да споделят каква промяна търсят в Европа и родния си град.

Национален младежки форум работи съвместно с младежки организации от Европа по проект “25-те процента” за генериране на идеи и младежко участие към “Конференцията за бъдещето на Европа.” Подаването на идеи ще се осъществява чрез специална онлайн платформа, като крайната цел е оформяне на общото ни бъдеще.

Без значение дали идеята на участниците е свързана с екология, климат, социални проблеми, политика, технология, икономика или нещо друго, локалната среща е мястото, където те могат пряко да въздействат на европейските институции в процеса на вземането на решения.

Младежите ще получат възможността и да работят върху важен за тях проблем на местно ниво. Те ще разработят идеи за развитието на родния си град, които да презентират пред поканените представители на общината.

Основна цел на проекта е гласът на младите да бъде чут и да бъде съобразен в процеса на вземането на решения, касаещи бъдещето на европейските граждани.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…