Излиза третият брой на комикс изданието „Майна Town”, който ще зарадва почитателите и колекционерите на градските истории и легенди точно преди коледните празници. Цветни, позитивни и верни на стила си, екипът на 5 за 4 ООД - Тодор Карагяуров, Димитър Петров, Йордан Терзийски, Иван Домузчиев, Виктор Мухтаров, Ани Йорданова, Георги Сребрев, са подготвили поредица от интересни пътувания във времето, космически битки и срещи.

Списанието се разпространява безплатно, а в броя ще откриете Скил и Хосе, като част от серията „Майна Vibes” – посветена на градската музикална култура. Рубриката „Лицата на Майна Town” този път е с фокус върху влогъра Слави Панайотов, или по-известен като Слави от The Clashers. Комикс изданието е нестандартен пътеводител към пловдивски начин на живот, а в брой три част от гостите на Пловдив е не  кой да е, а Илън Мъск.

Премиерата на новия брой ще бъде на 21 декември в клуб „Фарго“ от 20:00 часа, съпътствано от изненади и спазване на противоепидемичните мерки.

Списание „Майна Town” може да бъде намерено на все повече локации в града  - списъкът се актуализира и нараства постоянно https://mainatown.bg/locations-bg/, и от вече половин година е част и от вибрацията на София, задно с изданието Sofia Fantasy, чието второ издание предстои.

Списание „Майна Town“ е  част от програма Наследство на „Пловдив 2019.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…