ОП „Младежки център Пловдив“ стартира четвъртото издание на стажантската си програма „Млад стажант: Младите (въз)действат“.

В рамките на следващите месеци младежите, които се включат ще се докоснат до света на неформалното образование и младежката работа; ще придобият умения за водене на дейности и организиране на събития и ще се превърнат в посланици на идеята за местно развитие и облагородяване на града и малките населени места.

„Млад стажант 4: Младите (въз)действат“ дава пространство за изява, творчество и споделеност. Участниците ще се включат в обученията, посветени на въздействието на младия човек върху заобикалящата го среда. Образователната програма започва на 5 февруари от 10:00 ч. в платформата Zoom. Участието е напълно безплатно, нужно е само да попълните следната регистрационна форма. Повече информация за събитието можете да видите на следния линк.

Eто какво споделят участниците от последното издание на програмата:

Включих се, защото исках да пробвам нещо различно. Така и стана, научих много неща. (...)“, Беше забавно и времето минава много бързо всеки път“, „Невероятен екип от водещи, невероятна обстановка и неописуеми емоции - това е малка част от нещата които изпитах и видях в програмата. Наистина страхотни!“.

Дейността се реализира като част от проекта „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…