ОП „Младежки център Пловдив“ отваря нов етап в конкурса за младежки инициативи, който ще продължи в периода от 1 февруари до 31 май 2022 година. Целта е да се стимулират младежите от град Пловдив и населените места в региона да предложат и реализират събития и инициативи с обществена и социална значимост.

Желаещите да кандидатстват трябва да са на възраст между 15 – 29 г., от гр. Пловдив и населените места в региона като могат да се включат и неформална група младежи, ученически съвети, творци и младежки клубове. За участие не се допускат НПО-та, детски градини, училища, университети и други образователни структури, както и общински такива.

За да кандидатствате за програмата е нужно да попълните формуляр, който може да бъде изтеглен от тук: https://bit.ly/3ITcQKb , както и да изпратите автобиография/творческо портфолио представяне на кандидата/екипа и графични и видео материали, представящи младежката инициатива - визуализации, снимки и др. (по желание).

Пълният пакет документи се изпраща по електронен път, на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като озаглавите имейла „Конкурс за младежки инициативи – 2022“.

В 10-дневен срок от получаване на пакета с документи ще бъде проведено събеседване с кандидата и инициативата му ще бъде оценена. При резултат от минимум 70 точки (от 90 т.) инициативата се счита за одобрена, след което ще премине към етап на организиране и реализация.

Материалите за инициативите се осигуряват от Община Пловдив.

Нужно е кандидатите да осъществят сами дейности по популяризиране, реклама и привличане на участници в одобрените инициативи. ОП „Младежки център Пловдив“ съдейства и подпомага за популяризирането, но не носи отговорност за осигуряване на участници.

Одобрените предложения ще бъдат финансирани по проект „Младежки център Пловдив – мощен фактор за местно развитие“ по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021 г. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…