Йоана Буковска – Давидова ще е водеща на церемонията по връчването на Награда "Пловдив" тази година, разбра се след срещна със заместник-кмета по култура, археология и туризъм Пламен Панов.

Церемонията, на която ще бъдат отличени  творци, творчески колективи, културни, образователни и други институции за конкретно произведение, събитие или факт с реален принос за развитие на културния живот на Пловдив, реализирани през предходната година, ще се състои на 18 май от 19.30 часа. Своеобразен домакин ще бъде Държавен куклен театър Пловдив, който през настоящата година чества своя 75- годишен юбилей.

По време на срещата си днес, Пламен Панов и Йоана Буковска - Давидова обсъдиха детайлите на още един интересен проект, който ще бъде реализиран съвместно между актрисата и община Пловдив. За сега той се пази в тайна

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…