След огромния успех на програмата "Да послушаме кино", включваща едни от най-популярните теми от български филми, която препълни големите сцени в България в 38 града и грабна приза "Кристална лира" за върхови постижения в областта на българското музикално изкуство, екипът реши да продължи своето музикално пътешествие с музика от световното кино.

 

Плевенска филхармония, Хилда Казасян, Васил Петров и Теодосий Спасов ще представят "Светът на киното в музика" в Пловдив на 30 юни 2022 г. от 21 часа на Летен Театър Бунарджика.

 

Концерт-спектакъл, който ни отваря вход към една друга реалност. Концертът включва избрани филмови парчета от обичани и знакови филми, с изцяло нов аранжимент и интерпретирани от магическите им гласове. Зрителите ще се насладят на незабравимите мелодии от „Имало едно време в Америка“, „Кръстникът“, „Убий Бил“, „Кабаре“, „Флашданс“, „Хубава жена“, филмите на Чарли Чаплин („Модерни времена“) и много други.

 

На сцената освен Плевенска филхармония под диригентството на Борислав Йоцов и солистите Хилда Казасян, Теодосий Спасов и Васил Петров ще се качат и едни от най-добрите джазови музиканти в България - Живко Петров, Христо Йоцов, Димитър Карамфилов, Михаил Йосифов. За още по-силно въздействие е подготвена мултимедия от топ фотографа Васил Къркеланов, а новите аранжименти са на  Христо Йоцов.

 

Билети се продават в мрежата на Ивентим, каса МаскАрт в Дом на културата, онлайн на eventim.bg и grabo.bg.

1 comment

 • Comment Link Eczane Menfaat Müdürü Geçişi Eczane Menfaat Müdürü Geçişi Авг 02, 2022

  Adderall in major yan etkilerini şu şekilde sıralayabiliriz:
  Mesane ağrısı Kanlı veya bulanık idrar İdrar yaparken yanma
  Düzensiz kalp atışı veya nabız Sık idrara çıkma isteği Bel ağrısı
  Soğuk algınlığı veya grip benzeri semptomlar Öksürük veya ses kısıklığı
  Ateş veya titreme Göğüs ağrısı veya rahatsızlık Koyu renkli idrar İshal Solunum zorluğu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…