„Търкалящите се камъни мъх не ги хваща. 60 години търкаляне. Без мъх, без мухъл, единствено свобода. Който и колкото би могъл да понесе”, пише Димитър Стоянович в уводната си статия на последния брой на l`Europeo, посветен на великите Ролинг Стоунс.

Дими, Любен Дилов-син, Ани Йованович и други редактори и автори на списанието ще гостуват отново в Котка и Мишка, за да говорят за свободата и рока. И не само. Ще представят всички броеве на l`Europeo от тази година пред пловдивската публика. И ще търкулнат камъните, за да няма мъх и мухъл.

Вечната игра на Котка и мишка между редактори, читатели и приятели на l`Europeo ще има своя пореден рунд - вторник, 19-и юли, от 20.30 часа в... "Котка и мишка", разбира се! Любен Дилов-син, Дими Стоянович, Ани Йованович и други редактори и автори за втори път в сладкия капан на пловдивските им приятелства и мечти.

Ще има много музика, разбира се. Музиката на Стоунс.

 

1 comment

  • Comment Link xanax reçete edilebilir mi xanax reçete edilebilir mi Авг 03, 2022

    Diş Hassasiyetine Karşı En Etkili 4 Çözüm.

    Fotoğraf: @romeestrijd. Gün boyunca yediklerimiz, içtiklerimiz ve hatta soğuk havanın bile ağrı ve acıya neden olduğu “diş hassasiyeti” ciddi ve yaygın bir sağlık sorunu.
    Diş hassasiyetinin, yetişkin nüfusta rastlanma oranı, yapılan araştırmalar sonucu
    yüzde 57 olarak.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…