„Мръсни приказки“ ще забавлява почитателите на 5-ти септември в Лятно кино „Орфей“

 

Пощенска кутия за приказки гостува в Пловдив с култовата поредица „Мръсни приказки“. Събитието ще зарадва почитателите на литературния феномен на 5-ти август от 20:00 часа в Лятно кино „Орфей“.

„Мръсни приказки“ несъмнено гъделичка по интимен начин чувството за хумор на зрителите. От сцената може и да прозвучи някоя неприлична дума, но текстовете определено са създадени да забавляват, като придават елитарно усещане.

Темите засягат класическите предизвикателства при търсене на сексуален партньор за една (или повече нощи), както и актуални казуси за секса от социалните мрежи. Организаторът Пощенска кутия за приказки поставя възрастово ограничение от 18-годишна възраст, за да е коректен със своята аудитория.

На сцената, за да прочетат мръсни истории, ще излязат актуалните артисти Димитър Калбуров, Ваня Щерева, Камен Алипиев–Кедъра, Цветелина Цекова, Любен Дилов, Прея, Деян Каменов и други. Билетите са на предварителна продажба в мрежата на Ticketportal.bg и Eventim. „Имаме много лоялна публика в Пловдив и това вдига летвата с всяко събитие в града“, сподели с екипа Гери Турийска – създателят на Пощенска кутия за приказки.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…