Район „Централен“ кани всички на концерт на саксофониста Венелин Георгиев. Той ще се състои на площад „Кочо Честеменски“ на 22-ри юни /четвъртък/ от 18 до 19 часа.

 

Георгиев е звършил СМУ „Добрин Петков“ и ДМА „Панчо Владигеров“. Член е на Браз асоциация. Участва в групите Freestyle, „Нещо цветно“, Октет „Пловдив“ и други, както и в различни фестивали и музикални проекти у нас и в чужбина.

 

Създател е на VG джаз квартет. Основател е на „Марица Браз“, с който представя Пловдив 2019 в съпътстващата европейска столица на културата Матера, Италия. Концертът се организира по инициатива на кмета на район „Централен“ Георги Стаменов.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…