Французите имат пожелание: „Да спреш времето, когато птица кацне до теб, за да й се радваш дълго“

 

В рамките на „Дефиле на младото вино“ Регионален природонаучен музей Пловдив кани на „Нощ в Музея – Рисуване на нощна птица в компания на младо вино“. Домакините и Ателие – Галерия „Безкрай“ Ви очакват на 25 ноември от 18 до 21 часа за творческо преживяване – рисуване на нощна граблива птица по модел на екземпляр от експозицията.

 

След тур и беседа в Музея, демонстрация ще представи на гостите тънкостите при рисуването на птица, така че всеки с лекота да успее да конструира и композира своята картина. Виното и споделената компания ще допълнят приятната атмосфера на срещата. Всички любители на нощните птици, с или без опит в рисуването, са добре дошли!

 

Резервация на тел. 0896 879 508

Такса за участие – 40 лв.

Местата са ограничени!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…