Регионален природонаучен музей – Пловдив открива експозиция „Антарктида“ по Проект „Изграждане на жива експозиция Антарктида“, финансиран от Национален фонд „Култура“, в петък /16.02.2024г./ от 10:00ч. във фоайето на музея.

 

Също така стартира първия по рода си „Леден фестивал“, който ще се проведе в петък и събота.

 

Програма за „Леден Фестивал“ – петък /16.02.2024г./ и събота /17.02.2024г./

 

Петък /16.02.2024г./

 

10:00ч.Официално откриване на „Леден фестивал“ и откриване на нова експозиция „Антарктида“ по Проект „Изграждане на жива експозиция Антарктида“, финансиран от Национален фонд „Култура“. Детска формация за музика и танци при ДГ “Малкият принц“, гр.Пловдив ще представи танц на ледените октоподи, както и океански оркестър. На откриването ще присъстват официални лица и гости на града.

 

13:30ч. до 16:30ч. „Водно приключение“- децата ще имат възможност да се превърнат в своите любими водни същества чрез артистично рисуване по лицата.

 

10:30ч. до 15:00ч. Провеждане на творческо ателие, в което малчуганите ще сглобяват образователни пъзели, които ще ги запознаят с разнообразния свят на морската фауна.

 

Събота /17.02.2024г./

 

10:00ч. до 15:00ч. Ателие за оцветяване „Антарктическите чудеса“ – малките посетители ще се потопят в света на антарктическите животни чрез рисуване. Тази дейност не само ще развие техните артистични умения, но и ще увеличи тяхното разбиране за важността на запазването на природата.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…