Танцово студио „Magnifique“ с удоволствие ви кани на поредното културно събитие, което организира – на 30 юни 2024 г., от 17:00 часа в Дом на културата „Борис Христов“. Балетна гала вечер е посветена на нестихващата амбиция и неповторим талант на нашите ученици, които ще представят разнообразие от танцови изпълнения – от класическия балетен репертоар  през характерните, латино и модерни танци.

 

Ръководител и хореограф на Dance Studio “Magnifique” – Нора Маршаха.

 

 

   Забележителни гости в програмата ще бъдат премиер солистите на Националната опера и балет – Марта Петкова и Никола Хаджитанев. Техните изпълнения ще вдъхновят не само нашите ученици, но и всички присъстващи, като ги покорят и омагьосат с майсторството на своето изпълнение.

 

Водещи на събитието: Божана Мановска и Никола Орешков – актьори от Родопски драматичен театър “Николай Хайтов”.

 

Събитието се осъществява с любезното съдействие на Опера Пловдив и с подкрепата на Jarvant skincare, магазини Hansel & Gretel, балетни магазини Grishko.

 

Партньори на събитието: Grabo, Mediacafe, БНР, Тета, Флорина, Sweet plus, Балдаран, Мон-Шери, Чики-Рики, Comfydance, Меравел, Beauty bella, MG studio, Кулинарна лаборатория, Андрей Джамбазов – фотограф, BS video corporation, Аspecta.

 

 

На 30 юни, публиката на Балетната гала вечер ще се наслади на резултатите от усилената работа и отдаденост на нашите ученици, и преподаватели през този танцов сезон. Очакват ви впечатляващи танцови изпълнения, които ще демонстрират многообразието на стиловете и техниките, преподавани в нашето студио.

 

Заповядайте да споделите с нас този специален момент и да подкрепите младите таланти на Пловдив!

 

Билети може да закупите на: рецепция DS Magnifique (хотел SPS, ЕТ.3), касата на Опера Пловдив (ул. “Гладстон 15”) и в мрежата на Грабо.

 

Последвайте събитието ни за повече информация:

 

https://www.facebook.com/share/Pi8prvFqHJ6NtdCM/

 

Повече за нас:

 

Основано през 2015 г., студио „Magnifique“ е символ на великолепие и изключителност, което се отразява не само в името, което на френски означава „великолепен, изключителен“, но и в нашата мисия. Нашето студио е създадено с цел да развива и обогатява културния живот в града, като предоставя възможност на децата да разкрият своя творчески потенциал от най-ранна възраст и да възпитават любов към изкуството. „Magnifique“ предлага разнообразни и иновативни класове както за деца, така и за възрастни. Стремим се да създаваме среда, в която всеки може да открие и развие своя талант, като същевременно изграждаме общност, в която изкуството и културата процъфтяват. DS Magnifique вече 11 година развива творческата си дейност като ежегодно присъединява нови културни събития в календара си – тази година успешно реализирахме за втори път Благотворителен пролетен бал с подкрепата на Община Пловдив, под егидата на кмета, както и Празник на танца и спорт с подкрепата на Община Тракия.

 

Тел. за връзка: +359888754928

 

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Website: https://ds-magnifique.com/

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…