Концерт-спектакълът „Да обичаш Гершуин“ – третият проект с филмова музика на Хилда Казасян, ще има премиера в Пловдив (в Лятно кино „Орфей“) на 21 юни, съобщиха от екипа на певицата. 

 

„Ето, че най-накрая дойде и моментът да представим най-новата ни програма и в моя любим град Пловдив“, каза Хилда Казасян. 

 

След успеха на двата филмови проекта „Да послушаме кино“ и „Световното кино в музика“, след спечелената награда „Кристална лира“ за върхови постижения в областта на българското музикално изкуство, екипът на Хилда Казасян продължава музикалното си пътешествие с едни от най-вдъхновяващите композиции на Джордж Гершуин, писани в началото на миналия век и вдъхновени от джаза, свободата и красотата на танцовата музика по онова време.

 

Програмата е аранжирана специално за случая от Христо Йоцов и представена от Плевенска филхармония с диригент Борислав Йоцов. На сцената отново ще бъдат Хилда Казаасян, Теодосий Спасов, Васил Петров, заедно с Христо Йоцов, Живко Петров, Михаил Йосифов и Димитър Карамфилов.

 

21 юни 2024г.

 

Лятно кино „ОРФЕЙ“

 

Билети можете да закупите от:

* Онлайн в мрежата на Ивентим :https://www.eventim.bg/bg/bileti/da-obichash-gershuin-plovdiv-lyatna-scena-orfey-1408245/performance.html

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…