Екипът на Общински институт „Старинен Пловдив“ кани всички малки и големи любители на театъра на детски театрален маратон с вход свободен.

 

Юни е месец, посветен на децата, и екипът на Общински институт „Старинен Пловдив“ е подготвил още много вълнуващи събития, с които да провокира тяхното творческо въображение и талант.

 

Тази събота, 15 юни от 11:00 часа, започва първото представление от детския театрален маратон в Късноантична сграда „Ирини“. Събитията се осъществяват заедно с Училище за таланти, водено от българския театрален, филмов и озвучаващ актьор Даниел Ангелов. Входът е свободен!

 

Вижте цялата програма тук:

 

Къде: Късноантична сграда „Ирини“, бул. „Цар Борис III Обединител“ №89 (подлез „Археологически“), Пловдив

 

Кога:

 

15 юни 2024 г. (събота)

 

11:00 – 12:00

 

„Ние, врабчетата“ по мотиви от Йордан Радичков и „Приятелство“ (театрални етюди) с участието на деца от 5. и 6. клас

 

16:30 – 17:30

 

„Спящата красавица“ – театър на абсурда по мотиви от приказката на Братя Грим и представление по мотиви от пиесата „Самолетът беглец“ на Камен Донев с участието на деца от 4. и 9. клас

 

16 юни 2024 г. (неделя)

 

16:30 – 17:30

 

Шекспирови откъси с участието на деца от 7. клас

 

23 юни 2024 г. (неделя)

 

16:30 – 17:30

 

„Животът, макар и кратък“ по едноименната пиеса на Станислав Стратиев с участието на деца от 8. и 9. клас

 

Участват деца от Училище за таланти – театрална школа с ръководител Даниел Ангелов към СУ „Св. Патриарх Евтимий“ – Пловдив. Събитието се организира в партньорство с Общински институт „Старинен Пловдив“. Всички събития са с вход свободен!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…