Любо Киров отново покани младите талантите от пловдивската школа „Арт Войс Център“ да участват в концерта му в Пловдив. Шоуто на Античния театър, което е част от националното турне на изтъкнатия певец, ще започне на 7 август (вторник) в 21 часа.

 

Възпитаниците на вокалната школа с ръководител Руми Иванова ще изпълнят три песни на сцената с Любо Киров. През юни пловдивските дарования подкрепиха дуета му с Михаела Маринова на Наградите на БГ Радио отново в Пловдив.

 

Приятелството на Любо с „Арт Войс Център“ има дълга история. Той беше ментор на момичетата от 4Magic на последния „Х Фактор“, който момичешкия квартет безапелационно спечели, и заедно с Руми Иванова – вокалният педагог на Арт Войс Център и създател на групата, написаха страничка от историята – единствената победа на група в „Х Фактор България“.

 

Любо пя с Ивайла Терзиева и във формата „Нова Звезда“ по бТВ в „Шоуто на Слави“, а преди две години като ментор в „Гласът на България“ се просълзи на изпълнението на Лидия Ганева и я подкрепяше безусловно до финала. Той даде рамо на школата и за концерта за събиране на средства за ремонт на залата за репетиции през 2018 г. на Античния театър, а в началото на септември т.г. отново там ще пее на Юбилейния концерт на „Арт Войс Център“ – „10 години ЗАЕДНО“.

 

„Любо е човек с огромно сърце – казва Руми Иванова. Младежите са много щастливи и развълнувани. За тях това е сбъдната мечта – да пеят с Любо Киров на напълно разпродадения Античен театър на 7 август. Знам че ще бъде страхотно, емоционално и звездно! Благодарим от сърце!“

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…