Графа завърши в Пловдив своето впечатляващо „Най-щастливо турне“, което обиколи пет български града през лятото на 2024 година. To предложи на феновете незабравимо изживяване с кауза за природата и събра хиляди почитатели в едно невероятно пътешествие из света на музиката. 

 

Турнето започна с грандиозен старт в Стара Загора, където Графа разгорещи публиката с първокласно изпълнение на хитовете си. Последваха впечатляващи концерти в Русе, Варна и Бургас, всеки от които носеше своя уникален чар и динамика. Финалът беше поставен в Пловдив, където Графа завдаля публиката с изключителното си сценично представяне и емоционален заряд. На сцената прекрасните му изпълнения, бяха съчетани с въздействащи визуални ефекти, вълнуваща хореография, пироефекти и завладяваща енергия, създавайки незабравими моменти, които ще останат в сърцата на зрителите завинаги.

 

„Най-щастливото турне“ беше феноменално музикално приключение и изключително емоционално изживяване за мен и моите фенове,“ споделя Графа.

 

„Всеки град, всяка сцена ни вдъхновяваше по свой начин, а във въздуха се носеше усещането за радост. Благодарен съм на всички, които се присъединиха към нас и на ПроКредит Банк за тяхната безценна подкрепа. В момента се чувствам зареден и вдъхновен да създавам нова музика и нови преживявания, които да споделя с публиката “

 

ПроКредит Банк, стратегически партньор на турнето, има ключова роля в успешното осъществяване на събитието. С ангажимента си към подкрепата на културни инициативи и социални проекти, банката допринесе за създаването на уникално музикално преживяване и укрепи своята роля като лидер в корпоративната социална отговорност. Зелената кауза, в която всички посетители се включиха, превърна турнето в първото природосъобразно национално събитие.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…