Премиера на новият спектакъл на Театъра на огъня и сенките Fireter, като част от 6 fest фестивал за улични огнени спектакли, ще се състои днес – събота, 31.10.2020 г. на Римския стадион в 19,30 часа.

Легенда за деня и нощта - Балис и Ейрене:

Преди хиляди години, когато светът бил все още пуст и свободен, на Земята живеел само един народ - този на първочовеците. Тогава нощта била много по-дълга от деня, a денят траел един красив, но болезнено кратък миг. След това удобно се настанявала дългата, непрогледна и студена нощ.


Елате, за да разберете колко тъмна е нощта според огнените артисти на театъра на огъня и сенките Fireter и колко е кравив деня, според великолепните танцьори от балет Арабеск. Това е приказка за всеки един от вас, елате и се омагьосайте...

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…