Броени дни преди Коледа певицата и водеща на предаването "Спорт тото" направи кавър версия и видео на една от най-любимите коледни песни по света - "Have Yourself a Merry Little Christmas".

"Беше изключително тежка година за всички ни. За мен тази песен е един подходящ завършек. Въпреки всички изпитания на изминалата година вярвам, че на Коледа всеки намира в себе си повече светлина. Важно е да си помагаме, да се подкрепяме и да се грижим един за друг в този момент. Въпреки всички трудности през изминалите месеци, продължавам да вярвам, че светлата страна винаги побеждава накрая.

Надявам се песента да напомни на хората, колко е важно да сме единни, истински, обичани и обичащи." споделя Марина Кискинова.

Аранжиментът и изпълнението на рояла са на Станислав Арабаджиев, който участва и във видеото. Цялостното звучене е на Веселин Ценов – Algoriddim, а видеото е заснето от Пламен Петков. Във видеото, което е заснето по време на създаването на кавър версията в студио "Пекарната", взима участие и Кара - малкото чихуахуа на Марина.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…