Print this page

Звездата на Народния театър ще представи "Пилето, което казва ку"

Един от най-харесваните и популярни наши актьори от театралната сцена и телевизионният екран – Иван Юруков ще зарадва многобройните си фенове в Пловдив с първият си моноспектакъл - “Пилето, което казва ку”.

На 11 юни “странната птица” ще кацне за първи път в Пловдив на сцената на Лятно кино “Орфей” точно в 21.00 ч.

Преди броени дни, актьорът бе номиниран за “Аскеер” в категорията главна мъжка роля за блестящата си игра в премиерната постановка на Народния театър “Майстори” – за ролята на майстор Найден. В “Пилето, което казва ку” актьорът отново вдига летвата пред себе си, представяйки чудесно най-различни цветни и страстни персонажи и влизайки най-вече в ролята на нощният пазач, който всъщност говори с Пилето, което казва ....Ку.

“Моноспектакълът е може би най-висшата театрална форма и огромно предизивкателство за актьора” - споделя вълнението си Иван  Юруков. “Щастлив съм, че се реших на тази крачка и съм благодарен на хората, с които осъществихме “Пилето...” достойно”.

Моноспектакълът е създаден по сборниците с разкази „Малкото име на дните” и „Тиква!” на Александър Урумов, който пише сценария. Музиката е на Михаил Шишков-баща, а самият Юруков е и режисьор на представлението.
 
Билети за представлението можете да намерите на Билетната каса пред Oбщина Пловдив, в мрежата на eventim.bg и ticketportal.bg. За поръчка на билети за “Пилето, което казва ку” на място в Пловдив - телефони 0886 027756 и 0896608034. Цената им е от 8 до 14 лв.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…