Цветният артистичен интериор и уникално красивите запазени дървени витрини са запазената марка на клуб Basquat в Капана. Заведението повече от 4 години е дом на различни изложби с утвърдени или прохождащи пловдивски или гостуващи автори. Освен с красивия интериор и сменящите се изложби, мястото привлича и с качествените напитки. Италианско кафе, хубаво капучино или полезен чай, както и много различни вкусотии за хапване са сред големия избор в Баскиа. Гостите могат да се изненадат и от регулярната програма артистични събития - литературни четения, представления, кино прожекции и други. Заведението е на ъгъла на уличките "Братя Пулиеви" и "Йоаким Груев".

Адрес: ул. "Братя Пулиеви" 6

Работно време: 09:00-00:00

Почивни дни: няма

Съвети от KAPANA.BG: Потърсете интересни списания или книги, разхвърляни из масичките в кафето. И задължително питайте за виното!

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…