Петър Анастасов: „Опитваме се да се забавляваме с всичко, което правим и крайната ни цел е да оставим следа в градската култура“

Таня Грозданова

Арт кварталът е пълен със самобитните творци, художници, дизайнери и занаятчии, които ще откриете в 31 ателиета по павираните улици. В поредицата, посветена на Авторите от Капана още сме на улица "Христо Дюкмеджиев. Днес ви представяме Петър Анастасов.

Той е сред нашите фаворити за стрийт мода, неговите авторски облекла добиха известност извън пределите на BG, залага на свежите и айляшки послания, типично по пловдивски.

Philly Apparel е независим пловдивски бранд за ежедневно облекло, основно тениски и блузи с елементи от градската среда и култура. Името на модната марка идва от старото название на Пловдив – Philly-бето.

Първият им и единствен магазин се намира на ул. Христо Дюкмеджиев в кв.Капана и отвори врати през 2017. Цялата история около раждането му може да прочетете в КАПАНА.БГ .

Ето какво разказва Петър Атанасов:

„Освен облекло работим и в други артистични сфери, но за сега ще запазим това в тайна, тъй като доста от проектите предстоят в близко бъдеще. За да обобщим всичко казано до сега - Опитваме се да се забавляваме с всичко, което правим и крайната ни цел е да оставим следа в градската култура чрез различни артистични подходи. Густо Майна Philly Бето.“

Как да го откриете:

Автор 16 - Петър Анастасов - PHILLY  - авторски облекла

Пловдив, КАПАНА ул.“Христо Дюкмеджиев” 1

https://www.facebook.com/PhillyApparel/

сайт : https://philly.bg/

Вижте още:

Първият магазин на пловдивският бранд Philly отвори врати

Добрата новина: Пловдивски бранд за дрехи с дарителска кампания в помощ на болничните заведения

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…