Print this page

Посланието ALL WE NEED IS PLOVEDIV, което обиколи света няколко пъти, тръгва от улица „Златарска“

Таня Грозданова

Всеки посетител в Квартала на творческите индустрии се е спирал пред магазинчето с бранда PLOVEDIV на Милен Гелишев.То се намира на ъгъл на улиците Златарска и Христо Дюкмеджиев. От тук минават и гостите на Пловдив с безплатните туристически обиколки и задължително се спират. На това място са снимани и продължават да се снимат десетки видеоклипове, фирми и реклами.

Милен е графичен дизайнер, плакатист, съосновател на марката PLOVEDIV. Освен логото на PLOVEDIV, по негов дизайн са и логата на р-т "ПАВАЖ" и на био-бар "Зелена Библиотека", които се намират също в Капана.

Един от десетте субсидирани артисти от фондация „Пловдив  2019" през 2014 с локация, където да развива градския бранд.

Посланието ALL WE NEED IS PLOVEDIV, което се появява на тениска за първи път през 2012 вече е обиколило света няколко пъти, благодарение на верните почитатели на марката, които се снимат с логото и споделят снимките си в социалните мрежи.

"Капана е място, където виждаш всички цветове на дъгата. Това ми харесва, има хубава енергия там. Усещах го така, още преди да стане такъв, какъвто го знаем сега."

Това е усещането на Милен Гелишев за любимия квартал Капана.

Знаете ли, че в Квартала на творческите индустрии в Града под тепетата към днешна дата има 41 автори?

АВТОР от КАПАНА 27 – Милен Гелишев – PLOVEDIV.

Графичен дизайнер. Художник.

Пловдив, КАПАНА, ул. "Златарска" 24.

https://www.facebook.com/PLOVEDIV/

Представяме ви последователно и групирани по улици Авторите на Капана. Те са цветовете и духът на квартала и съхраняват неговия първоначален замисъл. Те са разположени на 13 улички в историческия стар квартал в сърцето на града.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…